19. maj 2024 07:09

Humanitarni ''Prime Medikal Kids Bejbi Fest'' danas na Dorćol Placu u Beogradu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Humanitarni ''Prime Medikal Kids Bejbi Fest'' danas na Dorćol Placu u Beogradu

Foto: Shutterstock.com/Miljan Zivkovic, ilustracija

BEOGRAD - Manifestacija ''Prime Medkal Kids Bejbi Fest'', osmišljena kao podrška trudnicama i budućim roditeljima, biće održana danas na Dorćol Placu u Beogradu.

Kroz iskustvo u radu sa više od 500 trudnica, organizatorke bejbi festivala, Anđela Stošić i Sonja Brzak, došle su na ideju da naprave festival koji pruža emotivnu i fizičku podršku tokom trudnoće, porođaja i postporođajnog perioda.

Festival, čiji je početak predviđen za 10 časova, obuhvatiće sedam raznovrsnih predavanja i susreta, gde će influenserke poput Marine Mirković podeliti svoje roditeljsko iskustvo i pokušati da pruže rešenja za brojne nedoumnice budućih roditelja prisutnih na festivalu.

Više od 20 izlagača domaćih proizvođača koji doprinose kvalitetu života trudnica, porodilja, beba i porodice, predstaviće svoje proizvode i usluge.

Na ovaj način stvoriće platformu „gde se ističe vrednost domaćih proizvoda i podržava zajednica koja neguje ljubav prema porodici i deci”.

Organizatorke su naglasile da je festival humanitarnog karaktera i da će sav prihod od ulaznica biti usmeren Unicefovom programu pomoći prevremeno rođenim bebama.