9. jul 2024 12:51

Uhapšen zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

Izvor: TANJUG

podeli vest

Uhapšen zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

Foto: Shutterstock.com/OneSideProFoto, ilustracija

SREMSKA MITROVICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pećinicima i Sremskoj Mitrovici uhapsili su V. P. (32), M. I. (33) i D. N. (28) zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa njihovih kuća na području Pećinaca i Sremske Mitrovice, policija je zaplenila paketiće sa materijama za koje se sumnja da su amfetamin, kokain i hašiš, biljke i semenke za koje se sumnja da su indijska konoplja, tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, četiri digitalne vagice i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje opojnih droga, saopšteno je iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Iz kuće V. P. oduzeto je i 40 patrona za lovačku pušku, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivične prijave, biti privedeni tužilaštvu.