21. septembar 2024 14:52

Brnabić: Deca predsednika Vučića svaki dan slušaju neistine opozicije o njihovom ocu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Brnabić: Deca predsednika Vučića svaki dan slušaju neistine opozicije o njihovom ocu

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić poručila je danas, u odgovoru na objavu predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić svaki dan bori za Srbiju i za svu decu, kao i da predsednikova deca moraju da slušaju neistine koje opozicija iznosi o njihovom ocu.

"Moraju da slušaju svaki dan sa Šolak/Đilas medija da im je otac nečastivi, produkt zmijskog gnezda, šef mafije, da im deda nije deda, da im je baka u najmanju ruku nemoralna, Danilo i Milica da čitaju da su se obogatili jer im je majka preminula, da će revolucija da ih dokrajči ili će pobeći u inostranstvo, da će ih tražiti u šahtu, tuširati uranijumom, itd, itd... Svaki bogovetni dan", napisala je Brnabić na društvenoj mreži X i dodala da opozicija vodi bednu politiku.

Objavila je da se opozicija nikada nije zapitala da li ta deca plaču, "da li Aleksandar plače".

"Ne. Niti se Aleksandar Vučić snimao kako plače, nije iskoristio i svoju decu da zaplače na znak - 'snimaš, može? Ide' .Umesto toga se bori za Srbiju, za svu decu, svaki dan", navela je Brnabićeva.

Ona je napisala da je Đilas plakao i kad je Marinika Tepić štrajkovala glađu i dodala da lider SSP nije tada rekao njoj "nemoj ti, ja ću".

"Ponovo pominjanje masakra i tragedije u Ribnikaru kao politički argument za bilo šta.... Jadno i sramotno", zaključila je ona.

Đilas je prethodno na svom X nalogu, između ostalog, objavio da "ljudi plaču kad im deca upadnu u fras jer im grupa kriminalaca i ubica pali baklje i pušta uvredljiva skandiranja o njihovom ocu na 50 metara od prozora".

"Vređali ste me prethodnih dana najstrašnijim rečima, ismejavali moje suze zbog plača moje dece i straha koji su to veče proživeli", napisao je on i dodao da sve što ima da kaže reći će u Skupštini na sednici o litijumu.