4. decembar 2023 19:59

Orlić u Smederevskoj Palanci: Svi 17. decembra glasamo za Srbiju

Izvor: TANJUG

podeli vest

Orlić u Smederevskoj Palanci: Svi 17. decembra glasamo za Srbiju

Foto: TANJUG/Srpska napredna stranka

SMEDEREVSKA PALANKA - Vladimir Orlić, kandidat sa liste ''Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'', posetio je večeras Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Smederevskoj Palanci.

U razgovoru sa građanima i aktivistima SNS čestitao im je na rezultatima koji su u ovoj opštini postignuti upravo zahvaljujući njihovom zalaganju i trudu.

''Hvala vam za sve što radite za svoju stranku, za ljubav koju svakodnevno pokazujete prema svojoj Srbiji, na tome što se ponosno i predano borite za onu politiku koju predvodi predsednik Republike Aleksandar Vučić. Ona nam je istorijske promene donela, ali bez vaše podrške - takvih promena ne bi ni bilo“, rekao je Orlić, saopšteno je iz SNS.

Naglasio je da su pred nama najznačajniji izbori do sada.

„Kada kažemo da je 17. decembar od sudbinskog značaja, to i mislimo - tada svako treba da izađe na birališta i za svoju Srbiju glasa, za svog predsednika i politiku koja nam kuću gradi, čuva, čini je još boljom i uspešnijom. To će biti glas za slobodnu zemlju, onu koja sama donosi svoje odluke, koja neće pred drugima glavu da povija i tuđa naređenja da prima, već će samo svoj narod da sluša i njemu služi“, zaključio je Orlić.