3. jun 2024 08:34

Boško Obradović: Dok ne izbrojimo bukvalno poslednji glas, neće se znati definitivan rezultat

Izvor: TANJUG

podeli vest

Boško Obradović: Dok ne izbrojimo bukvalno poslednji glas, neće se znati definitivan rezultat

Foto: TANJUG/JOVAN NIKOLIĆ

ČAČAK - Šef Izbornog štaba Gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri u Čačku Boško Obradović izjavio je da je na jučerašnjim lokalnim izborima, na osnovu obrađenih podataka sa 77 biračkih mesta od 104, lista "Čačak sutra" osvojila 48,99 odsto glasova, a da je sledeća lista Ivan Ćalović sa 14,90 procenata.

Obradović je sinoć rekao da je treća Grupa građana Probudimo Čačak sa 13,6 procenata, četvrta koalicija Čačak protiv nasilja sa 6,40 procenata, peta koalicija Svi za Čačak sa 6,13 procenata, a sledi samostalna lista Dveri sa 6,04 procenata i Ruska stranka sa 1,06 procenata.

Dodao je da su se ovim izborima Dveri vratile ne samo na lokalnu, već na širu političku scenu i da su, kako je rekao, "našli svoju dušu i svoj put", koji je vrlo jednostavan, a to je samostalan izlazak na izbore, koji već daje rezultate.

Obradović se zahvalio svim Čačanima koji su svoju podršku dali Gradskoj organizaciji Srpskog pokreta Dveri u Čačku.

„Dok ne izbrojimo bukvalno poslednji glas, sa svakog od 104 biračka mesta u gradu Čačku neće se znati definitivan rezultat. Slična situacija je i u nekim drugim gradovima i opštinama, od Užica, preko Gornjeg Milanovca do Niša, Valjeva", tvrdi Obradović.

Prema njegovim tvrdnjama, "utakmica je izuzetno nerešena i neizvesna do samoga kraja".