16. jun 2024 13:22

Vesić čestitao Kurban bajram

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vesić čestitao Kurban bajram

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

BEOGRAD - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić čestitao je danas Kurban bajram reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije, glavnom muftiji i predsedniku mešihata Islamske zajednice u Srbiji i svim vernicima islamske veroispovesti.

"Neka Kurban bajram unese mir, radost i blagostanje u sve domove, kao praznik koji slavi solidarnost i međusobno zbližavanje", naveo je Vesić u čestitki.

Islamska zajednica Srbije je od osnivanja važan deo istorije i kulture Srbije - naše zajedničke kuće i u sebi nosi poruku mira i duh tolerancije, skladnih odnosa, prijateljstva i činjenja dobrih dela - kao vrednosti koje zajednički moramo da čuvamo i negujemo, istakao je on, saopštilo je resorno ministarstvo.

"U ime Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i svoje lično ime i u svim građanima i građankama islamske veroispovesti upućujem srdačne čestitke povodom Kurban bajrama, sa željom da praznik provedu sa porodicom i prijateljima, u zdravlju, miru, ljubavi i slozi. Bajram šerif mubarek olsun“, naveo je ministar Vesić u čestitki.