27. jun 2024 15:13

Vučić: Uskoro rad na nacionalnom stadionu u tri smene

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vučić: Uskoro rad na nacionalnom stadionu u tri smene

Foto: Tanjug/video

BEOGRAD  - Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas gradilište Ekspa i nacionalnog stadiona i najavio da će uskoro biti organizovan rad na novom stadionu u tri smene.

"Hvala našim radnicima na ogromnom trudu i marljivom radu. Na gradilištu EXPO i nacionalnog stadiona vri kao u košnici. Da bismo sve stigli da završimo na vreme, uskoro će rad na nacionalnom stadionu biti u tri smene, a svi građani će u živom prenosu moći da prate kako naša fudbalska lepotica napreduje. Napred, Srbijo!", objavio je Vučić na instagramu.

On je u video poruci ocenio da radnici na gradilištu vredno rade i da im je malo lakše danas nego prethodnih dana, kada su bile ogromne vrućine.

"Ne možete da prebrojite ljude i mašine. Presrećan sam i sve što sam govorio pre neki dan ispunićemo na vreme. Uz bezbroj problema, bezbroj muka, ali uz ogroman trud ovih radnika. Naši vredni radnici, naši inženjeri, naši ljudi, pametni, obrazovani, ali i vredni, borbeni, stvaraju istoriju. I uspećemo u svemu, ostvorićemo svoje snove. I hoću da kažem ljudima da nisam video ovako gradilište u Evropi. Da ponovim, bukvalno vri kao u košnici i ponosan sam na našu Srbiju. Živela Srbija", poručio je Vučić.