18. maj 2024 08:34

Objavljen snimak nasilja Šona Didi Kombsa nad pevačicom Kesi

Izvor: TANJUG

podeli vest

Objavljen snimak nasilja Šona Didi Kombsa nad pevačicom Kesi

Foto: Photo by Invision/AP, File/Willy Sanjuan

LOS ANĐELES - Američka mreža CNN objavila je snimak sigurnosnih kamera na kome se vidi kako američki reper Šon Didi Kombs fizički napada pevačicu Kejsi u hodniku hotela u Los Anđelesu 2016. godine.

Čini se da video, do kojeg je došao CNN, prikazuje Kombsa u belom peškiru, kako udara pesnicama i nogama R&B pevačicu koja je u to vreme bila njegova štićenica i dugogodišnja devojka.

Na snimku se takođe vidi kako Kombs gura i vuče Kejsi i baca vazu u njenom pravcu.

Video snimak sigurnosne kamere, od 5. marta 2016. godine, veoma liči na opis incidenta u hotelu Inter Continental u kvartu Senturi Citi u Los Anđelesu u tužbi koju je zbog višegodišnjeg seksualnog zlostavljanja i nasilja strane Kombsa podnela Kejsi.

U tužbi se navodi da je Kombs platio hotelu 50.000 dolara za sigurnosni video, a CNN nije potvrdio kako je došao do snimka, uz napomenu da je potvrđena lokacija na kojoj je snimljen upoređivanjem sa javno dostupnim slikama hotela InterContinental.

Pravni zastupnici Kombsa nisu odmah komentarisali snimak, ali je on ranije negirao navode iz tužbi, a njegovi advokati su rekli da negira bilo kakvo krivično delo i da će se boriti da dokaže svoju nevinost.