Mirović zahvalio Krisu i Nemešu na medaljama

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas srpske osvajače medalja na evropskim prvenstvima u rvanju i karateu Kristijana Frisa i Viktora Nemeša i zahvalio im na seriji uspeha, saopšteno je iz njegovog kabineta.

10 Maj 2017 16:01
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović danas je, zajedno sa pokrajinskim sekretarom za sport i omladinu Vladimirom Batezom, primio rvače Kristijana Frisa i Viktora Nemeša i karatiste Sanju Cvrkotu  i Slobodana Bitevića, koji su osvojili medalje na evropskim prvenstvima u tim sportovima.

NOVI SAD - Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas srpske osvajače medalja na evropskim prvenstvima u rvanju i karateu Kristijana Frisa i Viktora Nemeša i zahvalio im na seriji uspeha, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Fris i Nemeš su uz Davora Štefaneka osvajači po jedne zlatne, srebrne i bronzane medalju na Evropskom prvenstvu u rvanju, koje je ove godine održano u Novom Sadu, a medalje su na Evropskom prvenstvu za seniore u karateu u Turskoj osvojili Sanja Cvrkot i Slobodan Bitević.

FOTO TANJUG / JAROSLAV PAP

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane