Treća medalja za Srbiju: Dragosavljeviću bronza na EP

Srpski kajakaš Marko Dragosavljevih osvojio je danas bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Plovdivu u disciplini K1-200.

16 Jul 2017 17:05

PLOVDIV - Srpski kajakaš Marko Dragosavljevih osvojio je danas bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Plovdivu u disciplini K1-200.

Dragosavljević je stazu dugu 200 metara prešao za 33,947 sekundi, iza Britanca Lajama Hita (33,380) i Bence Horvata iz Mađarske (33,455).


Vučić čestitao kajakašu Dragosavljeviću

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas kajakašu Marku Dragosavljeviću osvajanje bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Plovdivu.

U čestitki se kaže: "Iskrene čestitke Marku Dragosavljeviću za bronzu na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Plovdivu, uz želju da na narednim takmičenjima ostvari još bolje rezultate", navodi se u saopštenju Pres službe predsednika Srbije.


Brnabić čestitala Dragoslavljeviću

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas srpskom kajakašu Marku Dragosavljeviću osvajanje bronzane medalje u disciplini K1-200, na Evropskom prvenstvu u kajaku i kanuu u Plovdivu.

„Danas je u Plovdivu osvojena još jedna medalja za Srbiju. Upućujem najiskrenije čestitke Marku Dragosavljeviću, želim vam da se i u narednom periodu cela Srbija ponosi vašim uspesima i da budete uzor mladim ljudima u našoj zemlji“, istakla je u svojoj čestitki premijerka Brnabić, saopštila je Kancelarija za saradnju s medijima.


Čestitka Udovičića Dragosavljeviću

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je kajakašu Marku Dragosavljeviću osvojanje bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u kajaku u Bugarskoj .

„Čestitam evropsku bronzanu medalju našem odličnom Marku Dragosavljeviću! Svaka čast Marko, ovo je uspeh koji još jednom potvrđuje da je Srbija zemlja sjajnih kajakaša!“,navodi se u čestitki ministra Udovičića, saopštilo je Ministarstvo.


Mihajlovićeva čestitala Dragosavljeviću bronzanu medalju

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović čestitala je danas srpskom kajakašu Marku Dragosavljeviću osvajanje bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Plovdivu.

"Moje najiskrenije čestitke, još jednom našem sjajnom kajakašu. Marko Dragosavljević je pokazao da ima volje i energije da još jednu medalju s Evropskog prvenstva u Plovdivu donese u Srbiju. Bravo Marko", poručila je Mihajlovićeva.

Foto/Twitter.com

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane