Petrović Industrija osiguranja beleži rast

Pozitivna ekonomska kretanja iskazana rastom društvenog proizvoda, povećanim brojem stranih investicija, otvaranjem novih radnih mesta, stvorila su poslovni ambijent koji je obezbedio razvoj industrije osiguranja u Srbiji u proteklih nekoliko godina, izjavio je danas predsednik Izvršnog odbora Dunav osiguranja Mirko Petrović.

29 Novembar 2018 12:34
Pozitivna ekonomska kretanja iskazana rastom društvenog proizvoda, povećanim brojem stranih investicija, otvaranjem novih radnih mesta, stvorila su poslovni ambijent koji je obezbedio razvoj industrije osiguranja u Srbiji u proteklih nekoliko godina, izjavio je danas Predsednik Upravnog odbora Udruženja osiguravača Srbije i predsednik Izvršnog odbora Dunav osiguranja Mirko Petrović.

ARANĐELOVAC - Pozitivna ekonomska kretanja iskazana rastom društvenog proizvoda, povećanim brojem stranih investicija, otvaranjem novih radnih mesta, stvorila su poslovni ambijent koji je obezbedio razvoj industrije osiguranja u Srbiji u proteklih nekoliko godina, izjavio je danas Predsednik Upravnog odbora Udruženja osiguravača Srbije i predsednik Izvršnog odbora Dunav osiguranja Mirko Petrović.

Na otvaranju konferencije “Srpski dani osiguranja” u Aranđelovcu, on je istakao da je prošle godine premija osiguranja iznosila 93,1 milijardu dinara, da je zaključeno 6,1 milion ugovora o osiguranju, rešeno blizu 700.000 zahteva i isplaćena šteta osiguranicima u vrednosti od 311 miliona evra...


U prvih devet meseci dobit Dunav osiguranja 1,44 milijarde

Kompanija "Dunav osiguranje" ostvarila je dobit u prvih devet meseci ove godine u iznosu od 1,44 milijarde dinara, što je za 52,6 odsto više nego u istom periodu prošle godine, izjavio je danas predsednik Izvršnog odbora Dunav osiguranja Mirko Petrović.

Petrović je u izjavi medijima na otvaranju dvodnevne konferencije "Srpski dani osiguranja" u Aranđelovcu rekao da bruto premija osiguranja Kompanije u prvih devet meseci ove godine iznosi 20,05 milijardi dinara i viša je za 2,1 odsto nego u istom periodu lane...

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

MIRKO PETROVIC

vrh strane