Đukanović: Bankarski sistem u CG stabilan

Problem Atlas banke ne može dovesti u pitanje stabilnost bankarskog sistema u Crnoj Gori, izjavio je danas predsednik Milo Đukanović i dodao da u tom kontekstu ne postoje razlozi za zabrinutost u pogledu realizacije pojedinih inicijativa i poslovanja bankarskog sektora.

07 Februar 2019 20:08
Problem Atlas banke ne može dovesti u pitanje stabilnost bankarskog sistema u Crnoj Gori, izjavio je danas predsednik Milo Ðukanović i dodao da u tom kontekstu ne postoje razlozi za zabrinutost u pogledu realizacije pojedinih inicijativa i poslovanja bankarskog sektora. Ðukanović je to rekao na sastanku sa predsednikom Odbora za spoljne poslove Narodne skupštine Mađarske Žoltanom Nemetom.

PODGORICA - Problem Atlas banke ne može dovesti u pitanje stabilnost bankarskog sistema u Crnoj Gori, izjavio je danas predsednik Milo Đukanović i dodao da u tom kontekstu ne postoje razlozi za zabrinutost u pogledu realizacije pojedinih inicijativa i poslovanja bankarskog sektora.

Đukanović je to rekao na sastanku sa predsednikom Odbora za spoljne poslove Narodne skupštine Mađarske Zoltanom Nemetom.Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane