30. april 2024 13:19

Konstrakta i Zemlja gruva nastupiće 31. maja u Kulturnom centru Pančeva

Izvor: TANJUG

podeli vest

Konstrakta i Zemlja gruva nastupiće 31. maja u Kulturnom centru Pančeva

Foto: PROMO

BEOGRAD - Muzička zvezda Konstrakta i "Zemlja gruva" nastupiće 31.maja (20:00) u okviru nove muzičke konferencije "No Panels Conference" u Kulturnom centru Pančeva, najavili su danas organizatori.

Kako je navedeno, predstavnica Evrovizije za 2022. godinu nastupiće sa svojim matičnim bendom "Zemlja Gruva" u okviru muzičkog programa prvog izdanja "No Panels" konferencije koja će biti održana od 30. maja do 1. juna na nekoliko lokacija u Pančevu.

Kako piše u saopštenju, reč je o muzičko-edukativnoj platformi koju organizuju izdavačka i menadžment kuća "Kontra Rajts" (Rights) iz Pančeva, udruženje "Sinhro", izdavačka kuća i muzički studio "Krokodil", uz podršku platforme "Srbija stvara muziku" (Serbia Creates Music) i koja za cilj ima obrazovanje muzičkih profesionalaca, muzičara, učenika i studenata muzike.

Konstrakta će na nastupu izvesti neke od sledećih numera „Depresivna sam“, „Anksiozan sam“ i „Obećaj mi“ „Novo, bolje“, ali i "In Corpore Sano" za čiji nastup je dobila brojna priznanja i peto mesto na takmičenju za Pesmu za Evroviziju za 2022. godinu u Torinu.