19. april 2024 12:19

Lazetić: Svaka utakmica priča za sebe, izvukli smo pouke iz prošlog meča

Izvor: TANJUG

podeli vest

Lazetić: Svaka utakmica priča za sebe, izvukli smo pouke iz prošlog meča

Foto: TSC Bačka Topola

BAČKA TOPOLA - Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je danas da očekuje da će predstojeća utakmica sa Vojvodinom biti slična prethodnoj, samo sa nešto izmenjenom postavom.

TSC u saopštenju podseća da će Lazetiću meč sa Vojvodinom biti 100. zvanična utakmica na mestu trenera kluba iz Bačke Topole.

"Svaka utakmica je priča za sebe, a na ovoj će sigurno neki drugi igrači biti na terenu. Vojvodini se vraća Crnomarković, dok je naš Petrović dobio kartone. Pretpostavljam da ćemo i mi i protivnik imati sličan plan igre, ali sa novim taktičkim detaljima", rekao je Lazetić, saopštio je TSC.

Fudbaleri TSC-a dočekaće sutra od 15 časova ekipu Vojvodine u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije. Ova dva kluba igrala su prošle nedelje u Novom Sadu, a Vojvodina je pobedila 3:2.

"Analizirali smo prošlonedeljnu utakmicu i izvukli smo pouke. Igrači su i sami bili svesni gde su bili propusti, a šta je bilo dobro. U suštini, nemamo mnogo toga da popravljamo, ali napravili smo procenu koji momenti su prevagnuli na stranu Vojvodine pa ćemo probati da budemo još bolji, jer očekujemo da i oni budu bolji", rekao je Lazetić.

TSC zauzima treće mesto na tabeli SLS sa 60 bodova, dok je Vojvodina četvrta sa 50.

"Rezultati su tu i ne bismo se menjali ni sa jednom ekipom. Na mestu smo na kome želimo da budemo i planiramo da tu ostanemo. Što se bodova tiče, iznad su očekivanja i treba da zadržimo taj nivo. Kada se sagleda odnos pobeda i poraza ekipa ima dobar kontinuitet i trudićemo se da ga ostane takav do poslednje utakmice", zaključio je Lazetić.