19. mart 2024 16:33

Navijači Zvezde: Utakmica protiv Panatinaikosa od onih koja se ne propušta

Izvor: TANJUG

podeli vest

Navijači Zvezde: Utakmica protiv Panatinaikosa od onih koja se ne propušta

Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

BEOGRAD - Navijači Crvene zvezde pozvali su pristalice "crveno-belih" da u velikom broju dođu na meč 30. kola košarkaške Evrolige protiv Panatinaikosa.

Crvena zvezda će do kraja Evrolige odigrati odigrati pet mečeva, a od toga tri u Beogradu.

Šampion Srbije će sutra od 20 časova u "Štark areni" dočekati Panatinaikos u utakmici 30. kola Evrolige.

"Sutra dočekujemo Panatinaikos, 'zastraneli' deo grčkog naroda, koji iz samo njima znanih razloga ima braću koju ima. Ovo je utakmica gde bi svaki Delija morao da prepozna trenutak i pojavi se, jer ovo su situacije koje se ne propuštaju ako si pravi navijač i ako znaš sve što treba da znaš u odnosima između navijačkih grupa! Veći poziv od toga ne treba", navodi se u saopštenju navijača "crveno-belih".

Crvena zvezda će 22. marta u Beogradu igrati sa Virtusom u 31. kolu Evrolige. Crvena zvezda će u 33. kolu Evrolige četvrtog aprila dočekati Olimpijakos.

"Hajde da do kraja izguramo ovu priču i da pokažemo da nije ljubav prema klubu samo kada vodiš i pobeđuješ, već i da kada nemaš šanse za prolaz dalje, svojom brojnošću ne dozvoliš da klub krene da tone! Jako je bitno i kao navijači da prepoznamo ovo i da ove tri utakmice budemo u što većem broju uz klub", dodaje se u saopštenju navijača Crvene zvezde.

Crvena zvezda se nalazi na 16. mestu na tabeli Evrolige sa 10 pobeda i 19 poraza.