30. april 2024 16:59

Ralf Loren se za kolekciju jesen/zima 2024. odlučio za minimalizam u svom stilu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Ralf Loren se za kolekciju jesen/zima 2024. odlučio za minimalizam u svom stilu

Foto: Photo by Invision/AP/Charles Sykes

NJUJORK - Ralf Loren, poznat po mnogim velikim modnim revijama tokom godina, za svoju kolekciju za jesen/zima 2024. odlučio se za minimalzam.

To je značilo intimni šou priređen sinoć u malom dizajnerskom studiju u njegovim kancelarijama u Njujorku, inspirisan njegovom prvom ženskom modnom revijom 1972. godine, kada je izlagao svoje proizvode urednicima i prijateljima u svojoj kancelariji, preneo je AP.

U prvom "zvezdanom redu", bile su glumice Glen Klouz, Džesika Čestejn, Keri Vašington, Rebeka Hol i Džodi Tarner-Smit.

Loren je šou otvorio na noti bezvremenosti pojavom muze i supermodela Kristi Tarlington, koja ima 55 godina, u elegantnom bež vunenom kaputu.

Usledili su modeli u umirujućim neutralnim tonovima: tamnosmeđe, smeđe, sive, crne i metalik.

Meka paleta je karakterisala i dnevnu odeću kao što su jakne i džemperi sa pantalonama, ali i večernju odeću poput uskih haljina sa šljokicama.

Bilo je puno čizama i širokih kožnih kaiševa sa "RL" kopčama.

Prikazani su i Lorenovi poznati zapadni akcenti, poput dugih resa na kaputima i rukavima jakni, poneki kaubojski šešir, koji je pratio ne samo ležerne ansamble, već i svetlucavu zlatnu večernju haljinu u završnici revije.

Loren (84) se nakratko pojavio na kraju revije, u iznošenim farmerkama, uz klicanje publike, među kojima je bila i urednica "Voga" Ana Vintur.

Nakon revije, gosti su prošli nekoliko blokova do restorana Loren's Polo Bar, gde su dizajnera ponovo pozdravili kada je ušao pre nego što su navalili na burgere sa potpisom njegovog restorana.