13. jun 2024 15:40

Najveći regionalni susret o inovacijama u oktobru u Beogradu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Najveći regionalni susret o inovacijama u oktobru u Beogradu

Foto: Shutterstock.com/PopTika, ilustracija

BEOGRAD - Najveća regionalna tehnološka konferencija u Srbiji - SPLET TECH, biće održana 8. oktobra, najavili su danas organizatori te konferencije, Inicijativa Digitalna Srbija (projekat Preduzmi ideju) i ICT Hub (projekat Srbija Inovira).

Kako se navodi u saopštenju, u oktobru, na devet bina u MTS Dvorani, predavači iz zemlje i inostranstva govoriće o web3 tehnologiji, pivotiranju biznisa, exit strategijama, prodaji, internacionalizaciji poslova, uticaju tehnologije na zakonodavstvo i multidisciplinarnim timovima.

Dodaje se da će posetioci imati priliku da saznaju sve o inovativnim tehnologijama i onima koji ih stvaraju kroz radionice, motivaciona predavanja, ali i da se povežu sa potencijalnim saradnicima, investitorima i korisnicima.

"Splet je idealna prilika za one koji žele da predstave i promovišu svoje proizvode i biznise. Startap i expo zona i ove godine biće mesto na kome će prisutni moći da se upoznaju sa onim što kompanije i startapi kreiraju. Novina ove godine biće i VC zona koja će okupiti Venture Capital fondove i biznis anđele", ističe se u saopštenju.