12. april 2024 16:45

Svečana dodela diploma na Alfa BK Univerzitetu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Svečana dodela diploma na Alfa BK Univerzitetu

Foto: autor fotografije: Uroš Marković

BEOGRAD - Na Alfa BK Univerzitetu danas su svečano 27. put dodeljene diplome studentima za završene osnovne studije na Fakultetu za menadžment u sportu, Fakultetu informacionih tehnologija, Fakultetu za finansije, bankarstvo i reviziju, kao i na Fakultetu za strane jezike.

"Alfa BK Univerzitet postoji već 31 godinu, a ovo je 27. svečana dodela diploma. Ponosni smo na sve naše studente i ponosni smo na činjenicu da je do sada više od 26.000 diplomiranih studenata odabralo naš Univerzitet kao prvu stanicu na putu profesionalnih uspeha", navodi se u saopštenju tog univerziteta.

Kako se naglašava, za studenta generacije proglašen je Nemanja Mosurović, student Fakulteta informacionih tehnologija, koji je završio osnovne studije sa prosekom 10, a za vreme studiranja volontirao u Fondaciji "Braća Karić".

Dodaje se da je rektor Alfa BK Univerziteta Jovan Veselinović na dodeli diploma u amfiteatru Univerziteta rekao da je 12. aprila 1961. Jurij Gagarin napravio prvi let u kosmosu i da diplomiranim studentima želi da im današnji dan bude i faktički i metaforički "karta za put u neslućene visine".

Nakon svečane dodele diploma, organizovan je koktel za studente, njihove porodice i profesore.

Iz Univerziteta podsećaju da je predupis na sve fakultet u toku, a više detalja mogu se naći na zvaničnom sajtu - alfa.edu.rs