5. jun 2024 14:02

Arsenal fest očekuje broj posetilaca za pamćenje

Izvor: TANJUG

podeli vest

Arsenal fest očekuje broj posetilaca za pamćenje

Foto: Shutterstock.com/Zamrznuti tonovi, arhiva

KRAGUJEVAC - Američki bend Dogstar, u kome bas svira gumac Kijanu Rivs (Keanu Reeves), Ejžn dab faundejšn (Asian Dub Foundation), Partibrejkers i Brkovi nastupiće 27. juna na glavnoj bini na otvaranju Arsenal festa, podsetili su danas organizatori.

Na glavnoj bini 28. juna nastupaju Bijelo dugme, Novel vag (Nouvelle Vague), Lil Pamp (Pump) i Cobi (Coby), saopštio je Arsenal fest.

Festival će biti održan 14. put u prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu od 27. do 29. juna, uz "velika domaća, regionalna i svetska imena", a organizatori očekuju "nove rekorde i brojke za pamćenje".

Kako je navedeno, za završno, treće veče, kada na glavnoj bini nastupaju Zdravko Čolić sa simfonijskim orkestrom, Goblini, Pajal rojal (Palaye Royale) i Sirka vejvs (Circa Waves) "već je prodato 90 odsto karata, te je gotovo sigurno da ih na ulazu neće biti".

Iz Arsenala su dodali da su "istovremeno, VIP ulaznice i VIP kompleti za završno veče već rasprodati".

Kako je najavljeno, na Garden stejdžu (Stage) će tokom tri festivalske večeri nastupati Ničim izazvan, Keni nije mrtav, Jarboli, Ritam nereda, Mortal kombat, Miki Radojević i bend, Nik Vest (West), I plej (E-Play) i Savršeni marginalci.