25. jul 2024 16:00

Jakov Milatović: Ne treba se plašiti izbora; Ko je radio loše biće kažnjen

Izvor: TANJUG

podeli vest

Jakov Milatović: Ne treba se plašiti izbora; Ko je radio loše biće kažnjen

Foto: SLUŽBA ZA INFORMISANJE PREDSENIKA CRNE GORE

PODGORICA  - Predsednik Crne Gore Jakov Milatović smatra da je dobro što je razrešena jedna, kako je naveo, evidentna politička kriza koja je postojala u Glavnom gradu, vraćanjem mandata građanima Podgorice.

"Mislim da je to jedan častan i ispravan način razrešenja političke krize koja već dugo traje. Da vas podsetim da je politička kriza postojala i pre raskola u Pokretu Evropa sad, da već duži vremenski period Glavni grad nije mogao da izabere drugog zamenika gradonačelnice Podgorice. Došlo je do prekompozicije u skoro svim parlamentarnim subjektima dosadašnje parlamentarne većine i da je prosto vraćanje mandata građanima jedan častan i ispravan izlaz iz ove političke krize, koja je takođe uticala na dobro funkcionisanje i brojnih gradskih službi, a sve nauštrb kvaliteta života građana i građanki u našem Glavnom gradu", naveo je Milatović.

Šef crnogorske država, koji je zajedno sa premijerom Milojkom Spajićem ranije osnovao PES, a potom iz njega izašao zbog sporazuma, poručio je da u demokratiji niko ne bi trebalo da se plaši izbora jer plašiti se izbora znači plašiti se suda građana o vašem dosadašnjem radu.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa