7. septembar 2024 17:59

Stojković: Došli smo da odigramo najbolje što možemo i ostvarimo pozitivan rezultat

Izvor: TANJUG

podeli vest

Stojković: Došli smo da odigramo najbolje što možemo i ostvarimo pozitivan rezultat

Foto: TANJUG/MILOŠ MILIVOJEVIĆ

KOPENHAGEN - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da je njegova ekipa došla u Kopenhagen da odigra najbolje što može i ostvari pozitivan rezultat.

Naša reprezentacija nije pobedila Dansku od 1990. godine. Sutrašnji meč id 18 časova na stadionu Parken dolazi samo dva ipo meseca posle remija istih ekipa u poslednjem kolu grupe C na Evropskom prvenstvu.

"Danska je ovek bila neugodan i težak protivnik. Iz ciklusa u ciklus, plasmanima na velika takmičenja potvrđuju kvalitet. Nedavno smo na Evropskom prvenstvu odigrali utakmicu koja je bila od izuzetne važnosti i za nas i za njih, utakmica je završena 0:0, a tim rezultatom su oni bili mnogo zadovoljniji. Očekujem da sutrašnja utakmica bude na isto takvom nivou. Ekipa se nije mnogo promenila u odnosu na naš prethodni meč, pa ne verujem da može mnogo šta da se promeni u njihovom sistemu, analizirali smo sve i spremni smo. Mi smo došli ovde da odigramo najbolje što možemo i ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Stojković na konferenciji za medije u Kopenhagenu.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa