20. jun 2023 12:41

Crvena zvezda pustila u onlajn prodaju "Premijum" karte za narednu sezonu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Crvena zvezda pustila u onlajn prodaju "Premijum" karte za narednu sezonu

Foto: Shutterstock.com/Minoli, ilustracija

BEOGRAD - Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je pustio u onlajn prodaju "Premijum" sezonske karte za 2023/2024, koje uključuju paket ulaznica za grupnu fazu Lige šampiona i sezonske karte za sva domaća takmičenja.

U saopštenju Crvene zvezde se navodi da svi navijači onlajn kupovinom "Premijum" sezonske karte ostvaruju uračunat popust od 1.000 dinara.

"Crveno-beli" su pozvali sve navijače da na vreme obezbede "Premijum" sezonske ulaznice putem linka na zvaničnom sajtu kluba (crvenazvezda.iticket.rs).

"'Premijum' sezonske ulaznice pružaju navijačima mogućnost da obezbede svoje mesto na severnoj, zapadnoj ili istočnoj tribini stadiona 'Rajko Mitić' za sve utakmice koje će prvotimci Zvezde odigrati na domaćem terenu u Superligi Srbije, Kupu Srbije i grupnoj fazi Lige šampiona. Navijače našeg kluba koji su u prošloj sezoni pokazali vernost kupovinom sezonske karte za domaće prvenstvo, naš klub će za istinsko zvezdaštvo nagraditi znatno nižim cenama 'Premijum' sezonske karte i na taj način im se zahvaliti za podršku u takmičarskoj godini koja je za nama. Jedini uslov je i da u sezoni 2023/24 budu članovi kluba, a ulaznice su dostupne na linku sajta Crvene zvezde", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Cena "Premijum" sezonske karte za one navijače koji obnavljaju karte iznose 9.500 dinara za severnu tribinu, 16.000 za istočnu i 19.500 za Zapad.

"Ukoliko niste bili sezonci prethodne godine, pravi momenat da se to promeni je upravo sada. Naš klub je odlučio da kupovinu 'Premijum' sezonskih karata omogući svim zvezdašima uz kupljenu članarinu za sezonu 2023/24. Ispunjene tribine i nove evropske pobede su san svih nas, a od mesta na svakoj utakmici Crvene zvezde na 'Marakani' vas deli samo nekoliko klikova putem linka na zvaničnom sajtu kluba", navodi Crvena zvezda.

Cena ove "Premijum" sezonske karte za severnu tribinu iznosi 14.500 dinara, za istočnu tribinu 25.000 i 30.000 dinara za Zapad.

Crvena zvezda je najavila da će unaprediti infrastrukturu na stadionu "Rajko Mitić".

"U planu je kompletno renoviranje zapadne, istočne i južne tribine, uz to na severnoj tribini će biti postavljen novi šank, dok će se kapacitet zapadne tribine smanjiti u cilju sprečavanja stajanja tokom trajanja utakmice", ističu u Crvenoj zvezdi.

"Kako bismo se na pravi način odužili prošlogodišnjim vlasnicima godišnjih karata, kupovina sezonskih ulaznica, koje neće uključivati utakmice grupne faze Lige šampiona će biti omogućena, a o svim informacijama ćete biti blagovremeno obavešteni", zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

Crvena zvezda je juče počela pripreme za novu sezonu. "Crveno-beli" će u sezoni 2023/2024. igrati u Kupu Srbije, Superligi Srbije i grupnoj fazi Lige šampiona.