4. oktobar 2023 19:05

Trener fudbalera Genka Vouter Vranken: Ne potcenjujemo Čukarički, ali želimo tri boda

Izvor: TANJUG

podeli vest

Trener fudbalera Genka Vouter Vranken: Ne potcenjujemo Čukarički, ali želimo tri boda

Foto: shutterstock.com/Vasyl Shulga, ilustracija

LESKOVAC - Trener fudbalera Genka Vouter Vranken rekao je pred utakmicu drugog kola grupe F Lige konferencija protiv Čukaričkog da ne potcenjuje domaću ekipu, ali je istakao da je cilj njegove ekipe da osvoji tri boda.

"Pred nama je prvo gostovanje u grupi, želimo tri boda sutra, nismo došli ovde da igramo na bod, uvek nam je cilj pobeda ko god je sa druge strane terena. Ne potcenjujemo Čukarički, oni imaju svoju prepoznatljivu igru i moramo da budemo spremni da odgovorimo na njihovu timsku igru i da odigramo dobar presing na loptu da bi tako lakše ostvarili cilj", rekao je Vranken na konferenciji za medije u Leskovcu.

Utakmica se igra u četvrtak od 21 čas na stadionu Dubočica u Leskovcu.

"Gledali smo mnogo utakmica Čukaričkog, i u Evropi i u Superligi, imamo jasnu sliku njihove ekipe i njihovog kvaliteta. Znamo da ne smemo da im dozvolimo da previše kontrolišu loptu, videli smo da u domaćem šampionatu često dominiraju nad rivalima u posedu, ali ovo je evropska utakmica i stvari će biti drugačije", dodao je Vranken.

U drugom meču drugog kola grupe F sutra će u isto vreme Fjorentina ugostiti Ferencvaroš. Posle prvog kola Ferencvaroš ima tri boda, Genk i Fjorentina po bod, a Čukarički je bez boda.