18. oktobar 2023 11:38

Pavlović: Imali smo ogromnu želju, svi dali svoj maksimum na meču sa Crnom Gorom

Izvor: TANJUG

podeli vest

Pavlović: Imali smo ogromnu želju, svi dali svoj maksimum na meču sa Crnom Gorom

Foto: FSS/Video

BEOGRAD - Fudbalski reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović izjavio je da je ponosan na svoje saigrače i dodao da su svi dali maksimum na meču sa Crnom Gorom.

Srbija je sinoć u Beogradu pobedila Crnu Goru rezultatom 3:1 u meču grupe G kvalifikacija za EP 2024. Litvanija i Mađarska su odigrale 2:2. Mađarska je prva na tabeli sa 14 bodova, dok je Srbija druga sa 13. Crna Gora je treća sa osam bodova.

"Uspeli smo da pobedimo, uopšte nije bilo lako. Mislim da su svi momci imali ogromnu želju, znali smo koliko utakmica sa Crnom Gorom znači i šta nam donosi. Svi su dali svoj maksimum, ponosan sam na sve", rekao je Pavlović, prenosi FSS.

On je istakao da nije bilo panike među igračima posle prvog poluvremena, pošto je bilo 1:1.

"Od poćetka smo znali šta treba da radimo, znali smo da treba da budemo strpljivi i da ćemo kad-tad da postignemo gol. Morali smo da budemo oprezni pozadi da ne bismo slučajno primili gol. Nije bilo panike, tu smo pokazali jednu zrelost kao ekipa. Nadam se da ćemo nastaviti da pobeđujemo", naveo je srpski fudbaler.

Pavlović je i na utakmici sa Crnom Gorom pokazao izuzetnu požrtvovanost.

"To je taj osećaj kada je u pitanju reprezentacija, to je jače od mene, nekad znam i da mogu da se povredim, ali nikada ne bih povukao nogu ili glavu", istakao je Pavlović.

Srbiji je za plasman na EP dovoljan bod u poslednjem meču kvalifikacija za EP 2024. sa Bugarskom, koji je na programu 19. novembra.