1. maj 2024 13:43

Đorđe Ivanović: Ne sme da bude opuštanja, Napredak je odlična ekipa

Izvor: TANJUG

podeli vest

Đorđe Ivanović: Ne sme da bude opuštanja, Napredak je odlična ekipa

Foto: shutterstock.com/Bplanet, ilustracija

BEOGRAD - Fudbaler Čukaričkog Đorđe Ivanović izjavio je danas da njegov tim mora da osvoji što više bodova u preostalim mečevima u Superligi Srbije i istakao da očekuje pobedu na duelu sa Napretkom.

Fudbaleri Čukaričkog dočekaće sutra od 18.30 časova na svom terenu ekipu Napretka u 33. kolu Superlige Srbije.

"Nemamo mnogo izbora, moramo da osvajamo što više bodova u preostalim mečevima u Superligi Srbije. Želimo da što duže ostanemo u konkurenciji za plasman u Evropu i da se borimo do samog kraja. Ova ekipa ima kvalitet, potrebno je da to pokažemo kad je najbitnije, protiv najjačih rivala", rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Čukarički se nalazi na šestom mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 51. bodom, dok je Napredak osmi sa 39.

"Među te najbolje timove ubrajam i Napredak. Niko se nije slučajno kvalifikovao među prvih osam. Kruševljani su pokazali kvalitet, pobeđivali su i u velikim utakmicama, između ostalog savladali i Partizan u Humskoj. Dobili su i nas u prvom delu sezone, žestoko nas namučili na Banovom brdu u drugom, kad su poveli, a gol za pobedu postigli smo tek u 89. minutu", istakao je Ivanović.

Čukarički će do kraja sezone odigrati pet mečeva u plej-ofu SLS.

"Znamo šta nas čeka, uostalom uvek je tako u plej-ofu. Ovo je doigravanje najboljih ekipa i nema lakih mečeva. Zaista u ovom trenutku ne razmišljamo o rasporedu koji nas čeka niti pravimo bilo kakve kalkulacije. Prva i osnovna je da osvojimo tri boda protiv Napretka, a potom da se okrenemo pripremi jednako bitne utakmice sa Vojvodinom u Novom Sadu", zaključio je Ivanović.