13. jul 2024 13:21

Puma: Želim da osetim atmosferu pune Marakane

Izvor: TANJUG

podeli vest

Puma: Želim da osetim atmosferu pune Marakane

Foto: shutterstock.com/Dragan Mujan, ilustracija

BEOGRAD - Novi krilni napadač Crvene zvezde Puma Rodrigez rekao je danas da jedva čeka da oseti atmosferu pune "Marakane", a prvu priliku da zaigra na stadionu "Rajko Mitić" imaće u subotu 20. jula od 20 časova kad sedmostruki uzastopni šampion Srbije dočekuje Jedinstvo iz Uba u prvom kolu Superlige.

"Osećam se veoma srećno što sam ovde. Otkad sam stigao, istina je da su me svi tretirali veoma dobro i nadam se da ću ostati u Zvezdi dugo. Takođe, dosta sam slušao o "Marakani" i o atmosferi koju prave naši navijači. Gledao sam klipove na internetu, ali sad to želim da osetim na svojoj koži. Nadam se da će biti pun stadion na otvaranju prvenstva", istakao je Puma za klupski sajt.

Reprezentativac Paname je istakao da su treninzi naporni, ali da je upravo to i potrebno tokom pripremnog perioda.

"Za sada sve protiče kako bi i trebalo, treninzi su intenzivni, u predsezoni smo, tako da ekipa trenira naporno. Do sad je sve bilo jako dobro, dočekali su me na najbolji način, uvek se trude da me podrže koliko mogu i sa jezikom, zahvalio bih se svima ovom prilikom na podršci", dodao je Hoze Luis Rodrigez, kako glasi puno ime i prezime Panamca.

Odigrao je Puma i dve pripremne utakmice u Rusiji.

"Veoma sam srećan što sam imao priliku da zaigram u prijateljskoj utakmici, jer sam se sa timom osećao veoma prijatno i opušteno. Nije bilo dovoljno vremena da se dokažem, ali dobro, nadam se da ću pokazati svim navijačima i saigračima mnogo više, kao i da ću pomoći ekipi", podvukao je Panama.

Istakao je na kraju brzonogi fudbaler i ciljeve za predstojeću sezonu.

"Dolazim sa velikom željom da osvojim sve moguće trofeje, a pošto igram u najvećem klubu u Srbiji, takođe jedan od ciljeva je i da se plasiramo u Ligu šampiona", zaključio je Puma.