28. avgust 2023 19:15

Mijailović: Očekujem da kroz nekoliko dana završimo naše glavno pojačanje

Izvor: TANJUG

podeli vest

Mijailović: Očekujem da kroz nekoliko dana završimo naše glavno pojačanje

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

BEOGRAD - Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović izjavio je danas da očekuje da kroz nekoliko dana klub završi glavno pojačanje pred početak nove sezone.

Košarkaški klub Partizan počeo je danas zvanično sa pripremama za novu sezonu.

"Iza nas je dobra sezona, ispunili smo sve sportske ciljeve, a i organizacija kluba je bila na visokom nivou. Ove godine želimo da bude na još boljem nivou, da naši navijači i svi ljudi koji dođu u Arenu i kupe kartu, imaju najbolju moguću organizaciju, da možemo da im vratimo na određeni način zbog toga što veruju u ovo što radimo", izjavio je Mijailović.

Osvnuo se predsednik "crno-belih" na pitanje o pojačanjim.

"Videli smo danas ekipu. Ono što je važno napomenuti da naš roster još nije završen, angažovaćemo najmanje jednog, a najviše dva igrača u narednom periodu. Očekujem da kroz nekoliko dana završimo naše glavno pojačanje", kazao je Mijailović.

Naveo je da cene karata još nisu određene.

"Biće veoma teško da ispoštujemo sve one koji žele da gledaju naše utakmice u Areni, ali ćemo dati maksimum da prodamo što veći broj karata. S druge strane, moramo da mislimo i na one koji iz finansijskih razloga neće moći da kupe karte, kao i na one iz unutrašnjosti i dijaspore, koji će dolaziti da gledaju utakmice sa dnevnom kartom. Pred nama je veliki posao, mi smo celo leto radili, posle proslave titule ABA lige nijedan dan nije bio slobodan", zaključio je Mijailović.