27. februar 2023 12:02

Sanja Radosavljević: Uživanje je doći na okupljanje i igrati za reprezentaciju Srbije

Izvor: TANJUG

podeli vest

Sanja Radosavljević: Uživanje je doći na okupljanje i igrati za reprezentaciju Srbije

Foto: Tanjug/N, Dimitrijević, ilustracija

STARA PAZOVA - Srpska rukometašica Sanja Radosavljević izjavila je da se rezultati ne mogu očekivati preko noći, ali da uživa da igra za nacionalni tim.

Rukometašice Srbije okupile su se u nedelju u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi povodom aktivnosti u okviru EHF nedelje.

Srpske rukometašice će do 4. marta odraditi dva zajednička treninga sa selekcijom Hrvatske. Srbija i Hrvatska će u petak sa početkom u 19 časova, odnosno u subotu u podne, odigrati trening utakmice zatvorenog tipa.

"Uvek je uživanje doći na okupljanje, igrati za reprezentaciju i družiti se sa ovim sjajnim devojkama. Bez obzira da li smo starije ili mlađe - uvek smo tim. Rezultati se ne mogu očekivati preko noći, to nije bio slučaj ni sa muškom reprezentacijom, ali lep je osećaj što se atmosfera oko rukometa menja i sve je pozitivnija", rekla je Radosavljevićeva za zvanični sajt RŠ.

Rukometašicama Srbije je ovo prvo okupljanje posle Evropskog prvenstva u Sloveniji.

"Dosta mlađih devojaka je tu, na neki način ženska reprezentacija kreće iz početka, novi ciklus je pred nama. Važno je uvesti nove igračice uz nas nekoliko starijih u sistem selektora Uroša Bregara kako bismo iskoristili ovu nedelju da se što bolje pripremimo za kvalifikacione utakmice sa Turskom", istakla je srpska reprezentativka Jovana Risović.