26. septembar 2023 14:24

Zvezda organizuje u oktobru besplatnu školu tenisa za decu od 5 do 9 godina

Izvor: TANJUG

podeli vest

Zvezda organizuje u oktobru besplatnu školu tenisa za decu od 5 do 9 godina

Foto: TK Crvena zvezda

BEOGRAD - Teniski klub Crvena zvezda organizuje od prvog do 31. oktobra besplatnu školu tenisa za decu od pet do devet godina, saopšteno je danas.

U saopštenju se navodi da TK Crvena zvezda od svog osnivanja 1948. godine popularizuje tenis i razvija mlade u takmičare koji su se proslavili širom sveta.

"Slobodan Živojinović, Jelena Janković, Nenad Zimonjić i Viktor Troicki su najpoznatiji među zvezdinim takmičarima", navode iz Crvene zvezde.

Crvena zvezda je najavila i da će organizovati javni čas, a svim polaznicima su obezbeđeni reketi, lopte i drugi rekviziti kao uvod u mesec dana korisne i zdrave zabave.

"U današnje vreme bavljenje sportom postaje sve važnija karika u zdravom razvoju svakog deteta. Ova akcija ima za cilj da se deca uvedu u svet sporta i da sa svojim vršnjacima na zabavam način razvijaju svoje telo i um. Kao klub naravno da želimo da deca ostanu u tenisu. Trudićemo se da nauče tenis, steknu brojne prijatelje i veštine koje će ih obogatiti na putu odrastanja", izjavio je direktor TK Crvena zvezda Slobodan Vojinović, preneo je klub.