29. jun 2024 14:04

Policijski sindikat Srbije poželeo ranjenom pripradniku Žandarmerije brz oporavak

Izvor: TANJUG

podeli vest

Policijski sindikat Srbije poželeo ranjenom pripradniku Žandarmerije brz oporavak

Foto: Tanjug/video

BEOGRAD - Policijski sindikat Srbije pohvalio je danas hrabrost i požrtvovanost kolege i člana Miloša J. koji je ranjen na dužnosti dok je obezbeđivao ambasadu Izraela.

Predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović poručio je da se nadaju da će dalja istraga utvrditi da li je i ko još učestvovao u organizaciji napada.

"Kolegama koji to istražuju pružamo punu podršku", kazao je on.

Policijski sindikat Srbije navodi da je njihov kolega, iako povređen, uspeo da eliminiše napadača i tako spreči eventualno veći broj žrtava ovog teroriste.

"Želimo našem kolegi i članu Milošu J. da se što pre oporavi. Posao policajaca je izuzetno težak, pripadnici Žandarmerije rade na najizazovnijim zadacima, ali kao što smo imali prilike da vidimo, uspevaju i u najrizičnijim situacijama da brzo reaguju i spreče da ne dođe do većeg broja žrtava", naveo je Policijski sindikat Srbije.

Pripadnik Žandarmerije Miloš J. ranjen je danas iz samostrela ispred Ambasade Izraela u Beogradu. On je u samoodbrani uzvratio vatrom i i savladao napadača, koji je od zadobijenih rana preminuo.