13. septembar 2024 21:35

Gradonačelnik Novog Sada primio članove paraolimpijske stonoteniske reprezentacije

Izvor: TANJUG

podeli vest

Gradonačelnik Novog Sada primio članove paraolimpijske stonoteniske reprezentacije

Foto: TANJUG/NENAD MIHAJLOVIĆ

NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić sastao se sa članovima Paraolimpijske stonoteniske reprezentacije Srbije u Gradskoj kući i tom prilikom razgovarao sa Borislavom Perić Ranković, Nadom Matić i Mitrom Palikućom, njihovim trenerom Lazarom Kurtešom i selektorom Zlatkom Keslerom, kao i predsednikom STK OSI „Spin“ Ferencom Bančijem.

"Koliko su nas samo puta u istoj ovoj Svečanoj sali Gradske kuće, naši paraolimpijci obradovali donoseći odličja sa svih krajeva sveta, ne možemo da pobrojimo. Tokom ovog prijema za naše osvajače medalja, danas ćemo razgovarati, ne samo o novim odličjima, već i o najavljenom završetku Borislavine i Nadine blistave karijere. Sigurno je lep osećaj osvojiti, pored brojnih prethodnih, olimpijske medalje pre odlaska u zasluženu sportsku penziju i to kao neko ko se zlatnim slovima upisao u istoriju", rekao je gradonačelnik.

Prema njegovim rečima, Grad Novi Sad nastaviće putem Gradske uprave za sport i omladinu snažno da podržava sve stonoteniske klubove u kojima treniraju osobe s invaliditetom.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa