28. novembar 2023 19:52

Orlić obišao radove u centru Opštine Ljig i razgovarao sa Starčevićem

Izvor: TANJUG

podeli vest

Orlić obišao radove u centru Opštine Ljig i razgovarao sa Starčevićem

Foto: TANJUG/SNS

LJIG - Vladimir Orlić, kandidat sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, boravio je danas u Ljigu, gde je obišao radove u centru Opštine i sastao se sa predsednikom Privremenog organa Milomirom Starčevićem, koji ga je upoznao sa naporima koji su uloženi u napredak te opštine.

Starčević je ukazao na to da je u prethodnom periodu opština izdvojila značajna sredstva za izgradnju infrastrukture, saniranje, rekonstrukciju i asfaltiranje puteva, kako u samom Ljigu, tako i u mesnim zajednicama.

Kako je naglasio, rekonstruisan je stari i izgrađen novi objekat osnovne škole u Belanovici, urađeno je više od 30 kilometara niskonaponske mreže u mesnim zajednicama, uređeno 12 kilometara rečnih korita, a pripremljena je i dokumentacija i realizovana infrastruktura za dalji razvoj industrijske zone, kao i za rekonstrukciju Doma zdravlja.

Dodao je i da su izvedeni spoljašnji radovi na rekonstrukciji Doma kulture, a da su unutrašnji u toku, saopšteno je iz SNS.

Orlić je čestitao Opštini i njenom rukovodstvu na uspešno realizovanim projektima, poručujući da Ljig može da računa na podršku kada je reč o projektima koji su u toku.

Predsednik Starčević je zahvalio Orliću i poručio da Ljig, nedvosmisleno, tu podršku već oseća.

''Ulaganje i briga za razvoj i napredak svakog mesta u Srbiji nastaviće se i ubuduće - to je naša obaveza, zadatak koji smo sebi postavili i naše čvrsto opredeljenje. Taj i takav odnos predstavlja prioritet državne politike koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić, a koja je pokazala da Srbija ume da se bori i da napreduje“, poručio je Orlić.