5. decembar 2023 18:37

Gojković sa ženama u Smederevskoj Palanci: Žene su snaga Srbije

Izvor: TANJUG

podeli vest

Gojković sa ženama u Smederevskoj Palanci: Žene su snaga Srbije

Foto: TANJUG/Srpska napredna stranka

SMEDEREVSKA PALANKA - Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković istakla je danas u Smederevskoj Palanci da su žene snaga Srbije.

Uverena je da će 17. decembra doneti mudru i važnu odluku za budućnost svojih porodica i čitave Srbije i podržati listu ”Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane”, a to znači nove predškolske ustanove, zdravstvene centre i objekte kulture, saopšteno je iz SNS.

”Zadovoljstvo mi je što imam priliku da na neposredan način razgovaram sa ženama Smederevske Palanke i da mi one prenesu svoje iskustvo i čime su zadovoljne. Uspeli smo da uradimo veliki broj projekata iz oblasti kulture, što je primetno i to je donelo jedan novi kvalitet života ovde u Smederevskoj Palanci”, rekla je Gojković.

Naglasila je da je to bilo moguće zahvaljujući politici koju vode Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka.

”To je politika ekonomske stabilnosti i razvoja koja omogućava da uz izgradnju puteva, bolnica, a uskoro će i Smederevska Palanka dobiti moderan zdravstveni centar, uz planove za izgradnju predškolskih ustanova, jer ima sve više beba, možemo da izdvajamo velika sredstva za obnovu infrastrukturnih objekata u kulturi u Smederevskoj Palanci”, rekla je Gojković.

”Zajedno smo uradili trg i ulicu kulture, obnovili biblioteku, arhiv i muzej, a pred nama je druga faza projekta rekonstrukcija i adaptacija Doma kulture koji će biti na ponos građanima Smederevske Palanke. To će biti jedna multifunkcionalna ustanova kulture u kojoj će se održavati pozorišne predstave, koncerti, bioskopske projekcije, izložbe, sve ono što u 21. veku čini razvoj jednog grada i države”, naglasila je Gojković.

Ona je rekla da su joj žene sa kojima je razgovarala prenele da su zadovoljne pravcem kojim Srbija ide i imaju izuzetno poverenje u politiku Aleksandra Vučića.

”Pred nama je važna odluka 17. decembra, jer tada donosimo odluku o sudbini Srbije, našoj budućnosti i budućnosti naših porodica. Žene kada donose odluke gledaju kako će se to reflektovati na budućnost države i ja sam ubeđena da će izaći na izbore i doneti mudre odluke i podržati listu ”Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane”, poručila je Gojković.