6. decembar 2023 17:17

PUPS održao predizborni skup u Obrenovcu

Izvor: TANJUG

podeli vest

PUPS održao predizborni skup u Obrenovcu

Foto: TANJUG/Informativna služba PUPS - Solidarnost i pravda

BEOGRAD - Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije (PUPS) održala je danas predizborni skup u Obrenovcu sa pripadnicima PUPS-ove Ženske mreže, saopštila je ta stranka.

Kako je saopštio PUPS, lider stranke Milan Krkobabić izjavio je da je tih 700 žena uzdanica stranke i, kako se navodi, temelj decembarskog trijumfa liste br 1 "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane".

Prisutnim damama, članicama Ženske mreže PUPS-a obratile su se predsednica Ženske mreže Mira Jovanović i predsednica Gradske organizacije penzionera Beograda Ružica Belanović.

Potpredsednik PUPS- a i predsednik gradskog odbora Vladimir Goati

obrazložio je institute nove socijalne politike za koju će se PUPS zalagati u skladu sa proklamovanim vrednosnim stavom „Pravedna preraspodela narodnih para“, a to su pre svega novi instituti socijalne politike - socijalna garantovana penzija i 13. penzija.

Skup je vodio potpredsednik PUPS- a i šef poslaničke grupe Stefan Krkobabić.

Kako je navedeno u stranačkom saopštenju, prepunoj sali obratili su se članovi najvišeg rukovodstva PUPS-a: zamenik predsednika Hadži Milorad Stošić, potpredsednici Vladan Đukić, Risto Kostov, Dragan Marković Markoni, predsednik Pokrajinskog odbora Miroslav Španović i predsednik Izvršnog odbora Ilo Mihajlovski.