17. decembar 2023 20:34

Đurđević Stamenkovski: Nacionalno okupljanje jedan od najvažnijih elemenata promena

Izvor: TANJUG

podeli vest

Đurđević Stamenkovski: Nacionalno okupljanje jedan od najvažnijih elemenata promena

Foto: TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

BEOGRAD - Prva na listi Nacionalnog okupljanja, koju čine Srpska stranka Zavetnici i Srpski pokret Dveri, Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da smatra da će Nacionalno okupljanje biti jedan od najvažnijih elemenata budućih promena i važan sastavni deo Vlade Srbije.

Ona je, posle glasanja na biračkom mestu na Voždovcu, navela da su njene želje da današnji izbori budu fer i pošteni.

"Budno pratimo i motrimo na svim biračkim mestima kako protiče glasanje, ukazujemo na sve nepravilnosti, ističemo da ćemo se boriti da se zaštiti volja građana. Očekujem da večeras neće biti incidenata, da će biti mirna noć i da ćemo slaviti dobar rezultat onih političkih snaga koje žele da donesu promene u Srbiju i koje žele da Srbija više ne bude ista kao što je bila, da krene na bolje", rekla je predsednica srpske stranke Zavetnici.

Navela je da smatra da će Nacionalno okupljanje biti jedan od najvažnijih elemenata tih promena i da će Nacionalno okupljanje sasvim sigurno biti važan budući sastavni deo Vlade Srbije kao i da će moći da utiču na političke procese, da preuzmu odgovornost i da krenu da menjaju neprilike u kojima živimo.

"Činjenica je da je danas naša zemlja suočena sa brojnim izazovima i ti izazovi nalažu apsolutnu odgovornost, državničku logiku i nema odgovora na takve izazove i na unutrašnju krizu bez patriotskih snaga koje čine danas srpska stranka Zavetnici, srpski pokret Dveri i istaknuti srpski intelektualci koji su se okupili u Nacionalnom okupljanju", poručila je Đurđević Stamenkovski.