19. januar 2024 12:28

Milićević: Izbori bili čisti kao suza, partnerstvo SNS i SPS je u interesu građana

Izvor: TANJUG

podeli vest

Milićević: Izbori bili čisti kao suza, partnerstvo SNS i SPS je u interesu građana

Foto: Tanjug TV

BEOGRAD - Funkcioner SPS i ministar bez portfelja Đorđe Milićević izjavio je danas da su izbori koji su održani 17. decembra bili čisti kao suza i ocenio da je strateško i dugoročno partnerstvo Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije u najboljem interesu građana.

Na pitanje da li se trenutno odvijaju stranački razgovori i šta se dešava sa formiranjem Vlade Srbije, Milićević je rekao za Tanjug da je za njega jedino važno da je izborni proces u zemlji završen i da se zna da je apsolutni pobednik lista "Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane".

"Izbori su bili čisti kao suza, zna se da je apsolutni pobednik na ovim izborima, to je lista Aleksandar Vučić. Naravno, Srpska napredna stranka sada da, kao neko ko je dobio najveće poverenje građana treba da pokrene inicijativu za razgovor", rekao je Milićević.

On je rekao i da je stav SPS po pitanju saradnje sa SNS potpuno jasan i da je strateško i dugoročno partnerstvo dve partije u najboljem interesu građana kao i da je SPS uvek spremna da da svoj doprinos političkoj stabilnosti u Srbiji.

"Važno je da imamo kontinuitet kada govorimo o

političkoj stabilnosti. I da imamo kontinuitet u smislu politike, da Srbija nastavi, da ide putem prosperiteta, napretka, rasta i razvoja", rekao je Milićević.