22. februar 2024 10:25

Miškeljin: Izvesni novi izbori u Beogradu nakon raskola u "Mi-glas iz naroda"

Izvor: TANJUG

podeli vest

Miškeljin: Izvesni novi izbori u Beogradu nakon raskola u "Mi-glas iz naroda"

Foto: Tanjug video

BEOGRAD - Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost ocenio je danas da su nakon raskola u pokretu "Mi - glas iz naroda", izvesni novi izbori u Beogradu jer je, kako je naveo, jasno da će se oni više baviti sami sobom, nego što će se baviti formiranjem gradske vlasti.

"Kada se pojavio pokret i kada smo videli rezultate izbora i kada smo razgovarali o tom fenomenu, jesmo rekli da je u pitanju nespecifičan pokret i nešto što do sada nismo imali na političkoj sceni. Ostaje nam da vidimo koje informacije su tačne, da li je Nestorović napustio pokret, kako je to sve organizovano, dosta je konfuzno", izjavio je on za Tanjug.

Smatra da ovo neće uticati na reputaciju nosioca liste "Mi - glas iz naroda" Branimira Nestorovića, kao ni na njegove glasače, jer je, dodaje on, ovo prva afera od kad je Nestorović postao narodni poslanik.

"Verujem da će i njemu samom ovo biti dalja motivacija za nastavak rada. Ono što se postavlja kao pitanje je u kom svojstvu, da li kao predsednik tog pokreta, da li nekog novog pokreta", ocenio je Miškeljin.