Počela izgradnja kanalizacione mreže u naselju Sunčani breg

U naselju Sunčani breg u Rakovici, u kojem živi oko 3.000 ljudi, danas su počeli radovi na izgradnji kanalizacije, a gradski menadžer Goran Vesić kaže da je grad Beograd u to uložio 91 milion dinara, te da će biti izgrađeno 5,6 kilometara kanalizacione mreže i priključci za 205 kuća.

18 Mart 2017 12:47
U naselju Sunčani breg, u kojem živi oko 3.000 ljudi, danas su počli radovi na izgradnji kanalizacije, a gradski menadžer Goran Vesić kaže da je grad Beograd u to uložio 91 milion dinara, te da će biti izgrađeno 5,6 kilometasra kanalizacione mreže i priključci za 205 kuća.

BEOGRAD - U naselju Sunčani breg u Rakovici, u kojem živi oko 3.000 ljudi, danas su počeli radovi na izgradnji kanalizacije, a gradski menadžer Goran Vesić kaže da je grad Beograd u to uložio 91 milion dinara, te da će biti izgrađeno 5,6 kilometara kanalizacione mreže i priključci za 205 kuća.

Navodeći da je to naselje do sada imalo problema, ne samo sa kanalizacijom već i sa prevozom, Vesić kaže da se nastoji da u saradnji sa opštinom Rakovica svaki njen deo dobije nedostajuću infrastrukturu.Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane