Radovi na Brankovom mostu biće gotovi pre kraja godine

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas radove na rekonstrukciji pešačke staze na Brankovom mostu i dobio obećanje izvođača da će radovi, iako je planirano da budu završeni do kraja godine, biti okončani i ranije, u oktobru ili novembru.

14 Jul 2017 11:33
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da Otvoreni tržni centar na Novom Beogradu ostaje tu gde jeste i da se ništa neće menjati ove, a verovatno ni sledeće godine, zbog početka izgradnje nove Autobuske stanice, te dodao da će rešenje biti pronađemo zajedno sa zakupcima.

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas radove na rekonstrukciji pešačke staze na Brankovom mostu i dobio obećanje izvođača da će radovi, iako je planirano da budu završeni do kraja godine, biti okončani i ranije, u oktobru ili novembru.

Mali je najavio i da će narednih dana biti zatvorena jedna, a možda i dve saobraćajne trake na mostu u smeru ka gradu, kako bi mašine mogle nesmetano da rade, ali je istakao da će biti uveden i noćni rad, odnosno radnici će raditi 24 sata, kako bi se radovi što pre okončali.


Bez izmeštanja Buvljaka ove i sledeće godine

Gradonačelnik Beograda i izjavio je danas da Otvoreni tržni centar na Novom Beogradu ostaje tu gde jeste i da se ništa neće menjati ove, a verovatno ni sledeće godine, zbog početka izgradnje nove Autobuske stanice, te dodao da će rešenje biti pronađemo zajedno sa zakupcima.

"Imamo neke planove, zamolio sam i direktora Gradskih pijaca da obavesti zakupce da ne moraju da brinu, ništa se neće desiti ni ove, a verovatno ni sledeće godine", rekao je Mali prilikom obilaska radova na Brankovom mostu.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane