Nevreme u Z.Srbiji, kod G.Milanovca lopatama razgrću led

Jako nevreme, praćeno velikom količinom grada, zahvatilo je danas po podne selo Gornji Branetići, kod Gornjeg Milanovac.

12 Avgust 2017 18:09
Jako nevreme, praćeno velikom količinom grada, zahvatilo je danas po podne selo Gornji Branetići, kod Gornjeg Milanovac.

ČAČAK - Jako nevreme, praćeno velikom količinom grada, zahvatilo je danas po podne selo Gornji Branetići, kod Gornjeg Milanovac.

Grad je pričinio veliku štetu na voću, ali i ratarskim kulturama, rekao je za Glas zapadne Srbije, Sreten Žižović iz zaseoka Trnaci...


Jako nevreme zahvatilo tokom popodneva Topolu

Jako nevreme zahvatilo je tokom popodneva Topolu, a najviše štete pričinjeno je u mestima Šarevac, Brezovac, Lipovac i Banja.

Nešto manje štete bilo je i u mestima Belošavac i Kopljara...


Upozorenje RHMZ, večeras jaki pljuskovi i grad

Na području Šumadije, Velikog Pomoravlja, južnog Banata i u pojedinim delovima Beograda večeras se očekuje lokalna pojava jakih pljuskova sa grmljavinom, gradom i olujnim vetrom, upozorio je Republički hidrometeorloški zavod.

Do kraja dana biće nestabilno sa lokalnom pojavom vremenskih nepogoda sa gradom i olujnim vetrom. U većini mesta očekuje se oko 20 mm kiše za 3 sata, a na istoku i severoistoku Srbije obilne padavine (ponegde i preko 40 mm/ 12 h)...


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

AUTO PUT KOD CACKA

vrh strane