U Institutu "Vinča" uhapšeno dvoje zbog primanja mita

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su dve osobe zaposlene u Institutu za nuklearne nauke "Vinča" zbog postojanja osnova sumnje da su od oštećenog, koji je takođe zaposlen u Institutu, zahtevali i primili 4.000 evra kako bi posredovali da ne bude premešten na drugo radno mesto, saopštio je danas MUP.

08 Februar 2019 16:05
- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su dve osobe zaposlene u Institutu za nuklearne nauke "Vinča" zbog postojanja osnova sumnje da su od oštećenog, koji je takođe zaposlen u Institutu, zahtevali i primili 4.000 evra kako bi posredovali da ne bude premešten na drugo radno mesto, saopštio je danas MUP.

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su dve osobe zaposlene u Institutu za nuklearne nauke "Vinča" zbog postojanja osnova sumnje da su od oštećenog, koji je takođe zaposlen u Institutu, zahtevali i primili 4.000 evra kako bi posredovali da ne bude premešten na drugo radno mesto, saopštio je danas MUP.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo trgovina uticajem, uhapšeni su odgovorno lice Sektora operative Instituta u Vinči S.K. (37) i rukovodilac u tom Sektoru B.S. (31).


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane