Jelenić: Nije bilo roka, sve smo rekli odmah

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije (VŠ) Viktor Jelenić izjavio je danas da je "čudna" izjava potpredsednika hrvatskog saveza Perice Bukića da je Srbija imala mesec dana da donese odluku o nastavku regionalne lige posle napada na vaterpoliste Zvezde u Splitu, ali da od nje nije stigao nijedan predlog.

10 Mart 2019 18:45

BEOGRAD - Predsednik Vaterpolo saveza Srbije (VŠ) Viktor Jelenić izjavio je danas da je "čudna" izjava potpredsednika hrvatskog saveza Perice Bukića da je Srbija imala mesec dana da donese odluku o nastavku regionalne lige posle napada na vaterpoliste Zvezde u Splitu, ali da od nje nije stigao nijedan predlog.

"U najmanju ruku čudna izjava, i to pred sastanak (regionalne lige) u Sisku. Šta je trebalo Srbija da uradi? Predložili smo da igramo 200 kilometara van Splita, zatim smo na UO predložili dva rešenja, ili da se igra pred susret u Sisku ili pred Fajnal for u Zagrebu. Nikakav odgovor nismo dobili. Dakle, nikakav rok nismo imali, već smo sve što smo mislili rekli odmah", rekao je Jelenić za sajt Saveza.

Foto Tanjug, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane