Vučić u Sočiju: Važan susret sa Putinom, bratski odnosi sa Rusijom

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Sočiju da očekuje i nada se dobrom sastanku sutra sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

04 Decembar 2019 00:01
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je večeras u Soči, gde će se sutra sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

SOČI - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Sočiju da očekuje i nada se dobrom sastanku sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, ističući da je reč o veoma važnom susretu za Srbiju.

Vučić je za RTS, po dolasku u Soči, istakao da će sa Putinom razgovarati o svim ključnim pitanjima - od Kosova i Metohije, situacije u regionu Zapadnog Balkana, do toga kako Putin sagledava političku situaciju u Evropi, Evroaziji i celom svetu.

Vučić: Putin iskreni prijatelj Srbije

Predsednik Aleksandar Vučić izrazio je uverenje, uoči sastanka sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, da može da očekuje značajnu podršku Putina Srbiji, kao i da će ponovo uputiti poziv šefu ruske države da poseti Srbiju.

Vučić je u izjavi za TV Pink rekao da je Putin iskreni prijatelj Srbije, i da nikada ne smemo da zaboravimo šta je on uradio za Srbiju 2015. godine kada nas je spasao genocidnog žiga na čelu mnogostradalnog srpskog naroda.


Predsednik Srbije doputovao u Soči, sutra sa Putinom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je večeras u Soči, gde će se sutra sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Vučić će sa šefom ruske države sutra razgovarati u rezidenciji "Bočarov ručej", što će biti njihov 17 susret, treći za godinu dana.


Vučić sutra s Putinom, otvoreno i u "četiri oka"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u Sočiju sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, u rezidenciji "Bočarov ručej".

Dvojica predsednika će, prema Tanjugovim informacijama, najpre imati sastanak u četiri oka, a potom će razgovore nastaviti sa delegacijama na radnom ručku, koji Putin priređuje u čast predsednika Srbije.foto instagram buducnostsrbijeav

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane