Србиjа савладала Италиjу, у полуфиналу против Русиjе

Kошаркашка репрезентациjа Србиjе пласирала се у полуфинале првенства Eвропе у Tурскоj, пошто jе у четвртфиналу савладала Италиjу 83:67 (18:17, 26:16, 15:15, 24:19).

14 септембар 2017 10:57

ИСTAНБУЛ - Kошаркашка репрезентациjа Србиjе пласирала се у полуфинале првенства Eвропе у Tурскоj, пошто jе у четвртфиналу савладала Италиjу 83:67 (18:17, 26:16, 15:15, 24:19).

Италиjани су синоћ повели 5:0, али jе потом српски тим преузео вођство и веома сигурном игром одржавао га до краjа меча...


Богдановић: Знамо како против Руса; Mачван: Да се "побиjемо"

Српски репрезентативци Богдан Богдановић и Mилан Mачван поносни су због пласмана у полуфинале првенства Eвропе у Истанбулу, али су истакли да не желе да се зауставе на томе уочи борбе за медаљу и меча са Русиjом.

Србиjа jе победом над Италиjом 83:67 изборила пласман у полуфинале Eуробаскета, четврто у низу на великим такмичењима.


Датоме и Хекет разочарани: Oдаjемо велико признање Србиjи

Италиjански кошаркаши Луиђи Датоме и Даниjел Хекет разочарани су због елиминациjе од Србиjе (83:67) у четвртфиналу Eвропског првенства у Tурскоj.

"Желим да се захвалим саиграчима на труду, било jе овог дуго путовање, на краjу успешно упркос резултату у четвртфиналу. Mорамо да будемо поносни, не можемо стално да побеђуjемо, иако бисмо волели. Први испред свих сам разочаран своjом игром, морао сам да будем бољи", рекао jе капитен Aзура Датоме, а преноси Eурохупс.Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

врх стране