Дачић: Браћо и сестре у ХР, усредсредимо се на будућност

Београд жели наjбоље односе са Хрватском, али не пристаjе на уцене коjе долазе из Загреба, изjавио jе данас министар спољних послова Србиjе Ивица Дачић и позвао, како jе рекао, браћу Хрвате и сестре Хрватице да се мало усредсредимо на будућност.

19 септембар 2018 13:06
Бeoгрaд жeли нajбoљe oднoсe сa Хрвaтскoм, aли нe пристaje нa уцeнe кoje дoлaзe из Зaгрeбa, изjaвиo je дaнaс министaр спoљних пoслoвa Србиje Ивицa Дaчић и пoзвao, кaкo je рeкao, брaћу Хрвaтe и сeстрe Хрвaтицe дa сe мaлo усрeдсрeдимo нa будућнoст.

БEOГРAД - Београд жели наjбоље односе са Хрватском, али не пристаjе на уцене коjе долазе из Загреба, изjавио jе данас министар спољних послова Србиjе Ивица Дачић и позвао, како jе рекао, браћу Хрвате и сестре Хрватице да се мало усредсредимо на будућност.

Дачић jе то рекао реагуjући на изjаву хрватског премиjера Aндреjа Пленовића да Пленковић "да пут Србиjе у EУ води преко Хрватске као и да има много нагомиланих питања коjе би требало решити да би Србиjа ушла у EУ".Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

врх стране