18. april 2024 16:50

Rukometašice, fudbalerke i vaterpolistkinje obeležile "Zvezdino proleće"

Izvor: TANJUG

podeli vest

Rukometašice, fudbalerke i vaterpolistkinje obeležile "Zvezdino proleće"

Foto: Sportsko društvo Crvena Zvezda

BEOGRAD - Sportsko društvo Crvena zvezda organizovalo je zajedničku konferenciju za medije kojoj su prisustvovali predstavnici ženskih klubova koji su osvojili prva mesta u ligaškom delu takmičenja svojih prvenstava.

"Klubovi SD Crvena zvezda ove sezone su ostvarili izuzetne rezultate, a čak sedam klubova osvojilo je prva mesta pred početak plej-ofa u svojim takmičenjima. To su učinili: fudbaleri, košarkaši, rukometašice, odbojkaši, fudbalerke, hokejaši i vaterpolistkinje", saopšteno je iz SD Crvena zvezda.

"Konferenciji za medije prisustvovali su predstavnici Ženskog rukometnog kluba, Milan Vujko, predsednik Upravnog odbora i rukometašica Leposava Glušica, Ženskog fudbalskog kluba, Sandra Sremčević, predsednica Upravnog odbora i fudbalerka Tijana Đorđević i Ženskog vaterpolo kluba, Dragana Ivković, predsednica Upravnog odbora i prvi trener, kao i vaterpolistkinja Hristina Ilić", navodi se u saopštenju i dodaje da je predstavnike klubova pozdravio generalni sekretar SD Crvena zvezda Zoran Avramović.