9. decembar 2022 19:11

U Lazarevcu održana promocija knjige Ane Dornik o njenoj borbi protiv raka dojke

Autor: Tanjug

Izvor: TANJUG

podeli vest

U Lazarevcu održana promocija knjige Ane Dornik o njenoj borbi protiv raka dojke

Foto: Tanjug/video

LAZAREVAC - U lazarevačkoj biblioteci "Dimitrije Tucović", večeras je održana promocija knjige Ane Dornik "Ti si ta".

Na ovaj način nastavljen je ciklus predstavljanja književnog prvenca Ane Dornik po Srbiji, u kojem autorka opisuje lična iskustva tokom borbe sa kancerom dojke iz koje je izašla kao pobednik.

Dornikova naglašava da osobe koje se susretnu sa ovom opakom bolešću, pre svega moraju u sebi da pronađu snagu i volju, i da je najgore što može da im se desi da upadnu u neku vrstu depresije i samosažaljevanja.

Veoma bitan podatak je da je Ana pre dijagnoze raka dojke imala polisu osiguranja u "Dunav osiguranju", što joj je u velikoj meri pomoglo u lečenju karcinoma.

Naša renomirana osiguravajuća kuća je pokrovitelj promotivnih aktivnosti Ane Dornik, a ovakve večeri su prilika da publika sazna nešto više o dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju i programu "Cancer protection", koje je "Dunav osiguranje" namenio svim građanima Srbije.

Jelena Đurić iz Glavne filijale "Dunav osiguranja" u Lazarevcu istakla je značaj ovih polisa u smislu dobijanja finansijske sigurnosti, jer se polisa za jednokratnu pomoć u slučaju oboljevanja od raka, u zavisnosti od osigurane sume, kreće od 500.000 do pet miliona dinara.