5. avgust 2024 14:48

Fudbaleri Vojvodine i Partizana dobili moguće protivnike u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija

Izvor: TANJUG

podeli vest

Fudbaleri Vojvodine i Partizana dobili moguće protivnike u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija

Foto: Shutterstock.com/Gelner Tivadar, ilustracija

NION - Fudbaleri Vojvodine igraće sa pobednikom duela između ekipa Ilves Tampere iz Finske i švedskog Đurgardena u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija ako novosadski klub prethodno eliminiše Maribor u trećem kolu kvalifikacija za ovo klupsko takmičenje, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Prvi meč plej-ofa za plasman u LK biće odigran 22. avgusta u Finskoj ili Švedskoj, a revanš duel je na programu nedelju dana kasnije u Srbiji, ako Vojvodina prethodno eliminiše Maribor.

Prvi meč trećeg kola kvalifikacija za LK između Maribora i Vojvodine na programu je osmog avgusta u Sloveniji, a revanš duel će biti odigran 15. avgusta u Bačkoj Topoli.

Ilves i Đurgarden će prvi meč trećeg kola kvalifikacija za LK odigrati u četvrtak u Tampereu, a revanš utakmica je na programu nedelju dana kasnije u Stokholmu.

Fudbaleri Partizana će, ako budu eliminisani od Lugana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, igrati u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija sa pobednikom duela između danskog Silkeborga i belgijskog Genta.

Prvi meč plej-ofa za plasman u LK bio bi odigran 22. avgusta u Beogradu ili Švajcarskoj, a revanš duel je na programu nedelju dana kasnije u Danskoj ili Belgiji.

Fudbaleri Partizana će osmog avgusta dočekati Lugano u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za LE, a revanš duel je na programu nedelju dana kasnije u Švajcarskoj.

Prvi meč trećeg kola kvalifikacija za LK između Silkeborga i Genta biće odigran osmog avgusta u Danskoj, a revanš je nedelju dana kasnije u Belgiji.