10. avgust 2023 20:53

Težak poraz fudbalera Partizana od Sabaha, Jovanović sprečio katastrofu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Težak poraz fudbalera Partizana od Sabaha, Jovanović sprečio katastrofu

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

BAKU - Fudbaleri Partizana poraženi su večeras na gostovanju Sabahu 2:0 (0:0) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije.

Azerbejdžanski tim do trijumfa je došao golovima Bojana Letića u 70. i Alekseja Isajeva u 74. minutu.

Crno-beli su mogli da dožive katastrofu i potpunu bruku, ali je to sprečio sjajni golman Aleksandar Jovanović, koji je "skinuo tri zicera", a odbranio je i penal Isajevu u 69. minutu.

Duljaj: Samo moja krivica, u revanšu moramo da napadnemo

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj posle šokantnog poraza rekao je da je krivica apsolutno njegova i da će sve uraditi da u revanšu bude drugačije.

"Mora bolje. Ušli smo veoma loše u utakmicu i zasluženo su nas pobedili. Šutnuli smo samo nekoliko puta. Ovo je samo moja krivica, ono što treba reći ću večeras igračima. Vremena nema i to ne sme da bude izgovor. Apsolutno je moja krivica i odgovornost. Najlakše je prebaciti na igrače, ali to ne želim. Oni će sve odraditi drugačije u sledećoj utakmici, drugačije će izgledati", istakao je Duljaj na konferenciji za medije.

On je dodao da u revanšu nema mnogo izbora.

"Drugačije ne može, moramo da napadnemo od prvog sudijskog zvižduka u Beogradu. Ne govorim to kroz emocije, već tako mora da bude. Verujem da će naši navijači doći da podrže tim, jer ovi momci su najvažniji. Biće sasvim drugačija utakmica, imaćemo bolju atmosferu... Treba da napravimo analizu, ali nema tu šta mnogo da se doda i oduzme, izgubili smo na svim poljima. Mlađi kolega mi je očitao lekciju i čestitam mu na tome", zaključio je Duljaj.