26. mart 2024 20:14

Mandarić: Vojvodina mora da bude na vrhu tabele i da bude priznata u Evropi

Izvor: TANJUG

podeli vest

Mandarić: Vojvodina mora da bude na vrhu tabele i da bude priznata u Evropi

Foto: Shutterstock.com/novak.elcic, ilustracija

NOVI SAD - Biznismen Milan Mandarić izjavio je danas nakon izbora na mesto potpredsednika FK Vojvodina, da novosadski klub mora da bude na vrhu tabele nacionalnog šampionata i da mora da bude priznat u Evropi.

Na redovnoj sednici Skupštine novosadskog kluba 47 članova je danas jednoglasno donelo odluku da Milan Mandarić u budućnosti bude član Upravnog odbora, kao i potpredsednik kluba.

"Srećan sam što sam se upoznao sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem i drugim ljudima oko njega. Vodili smo sjajne razgovore i nije mi bilo teško reći "da", iako je bilo mnogo puta reči o mom povratku u Novi Sad i Vojvodinu. Velika mi je čast što sam ovde i učiniću sve da svojim iskustvom i snagom pomognem da se Vojvodina vrati tamo gde treba da bude, a to je da se bori za sami vrh tabele i da se pokaže u Evropi, da bude pravi evropski klub", istakao je Mandarić, a prenosi Mocartsport.

Dodaje da će insistirati na razvoju omladinskog pogona.

"Kada sam video ove pomoćne terene, nisam mogao da verujem. To nema ni u Engleksoj, ni u jednom, ni u drugom Mančesteru. Želim da se razvije omladinska škola, jer mi je u svakom klubu to bio primarni cilj. Moramo da vratimo i navijače na stadion, jer su i oni važni partneri u klubu. Svi ovde radimo za isti cilj, a to je da budemo najbolji. Vojvodina mora da bude na vrhu tabele i da bude priznata u Evropi. Daću svaku vrstu podrške koju mogu. Hvala svima na podršci i nadam se da se nećete razočarati", zaključio je Mandarić.